INSPIREREND & CREATIEF TROUWEN

met jullie persoonlijke, levendige & liefdevolle trouwceremonie

INSPIREREND & CREATIEF TROUWEN

Die stijlvolle locatie, adembenemende outfits, schitterende ringen, stoer vervoer, lieve gasten, mooie bloemen, overheerlijke taart, fantastisch feest… Je organiseert van alles voor jullie bruiloft, maar hoe zit dat met de trouwceremonie zelf? Dat belangrijke moment waarop je volmondig JA zegt tegen elkaar?

Persoonlijke, levendige & liefdevolle trouwceremonie

Die stijlvolle locatie, adembenemende outfits, schitterende ringen, stoer vervoer, lieve gasten, mooie bloemen, overheerlijke taart, fantastisch feest…

Je organiseert van alles voor jullie bruiloft, maar hoe zit dat met de trouwceremonie zelf? Dat belangrijke moment waarop je volmondig JA zegt tegen elkaar?

Hoe mooi wil je trouwen?

Je wilt geen saaie geschiedenisles over de locatie. Geen van de gasten hoort in te dutten. En het is zéker niet de bedoeling dat jullie met kromme tenen luisteren naar niet kloppende details, of verkeerd uitgesproken namen moeten aanhoren.

En toch: het gebeurt. Lang niet altijd, gelukkig. Meestal gaat het goed. Prima zelfs. Een aardige toespraak, met een persoonlijke noot, een moment om te lachen.

Maar is dat genoeg voor jullie? Of wil je eigenlijk, los van alle plechtigheid en feestelijkheid, ook betekenisvolle aandacht voor je gevoel? Trouwen kan zo inspirerend zijn! Dat is waar ik met veel liefde voor ga.

Jullie ook?

Lees dan zeker even door.

 

 

Hoe wil je trouwen?

Je wilt geen saaie geschiedenisles over de locatie. Geen van de gasten hoort in te dutten. En het is zéker niet de bedoeling dat jullie met kromme tenen luisteren naar niet kloppende details, of verkeerd uitgesproken namen aanhoren.

Dat gebeurt lang niet altijd, gelukkig. Meestal gaat het goed. Prima zelfs. Een aardige toespraak, met een persoonlijke noot en moment om te lachen.

Maar is dat genoeg voor jullie? Of wil je eigenlijk, los van alle plechtigheid en feestelijkheid, ook betekenisvolle aandacht voor je gevoel? Trouwen kan zo inspirerend zijn! Dat is waar ik met veel liefde voor ga.

Jullie ook?

Lees dan zeker even door. 

Wat je het liefste zou willen…

Dat is en-en: een liefdevolle trouwceremonie die ook echt ergens over gaat. Jullie verhaal, op een prachtige manier verteld. Met diepgang én humor. Je wilt je ontspannen voelen, vol vertrouwen in jullie eigen trouwambtenaar. In een warme sfeer genieten van de huwelijksvoltrekking, waarbij ook jullie gasten het enorm naar hun zin hebben.

Met je ja-woord start jullie huwelijk. Willen jullie dat bijzonder & betekenisvol vieren?

Wat je het liefste zou willen…

Dat is en-en: een liefdevolle trouwceremonie die ook echt ergens over gaat. Jullie verhaal, op een prachtige manier verteld. Met diepgang én humor.

Je wilt je ontspannen voelen, vol vertrouwen in jullie eigen trouwambtenaar. In een warme sfeer genieten van de huwelijksvoltrekking, waarbij ook jullie gasten het enorm naar hun zin hebben.

Met je ja-woord start jullie huwelijk. Willen jullie dat bijzonder & betekenisvol vieren?

Samen jullie liefde vieren

Als celebrant (verbindingsbevoegd trouwambtenaar & ervaren ceremoniespreker) trouw ik jullie graag anders-dan-anders; betekenisvol trouwen in een eigentijds jasje. Een inspirerende viering van jullie liefde, plus een mooie bekrachtiging van jullie verbinding met elkaar.

Jullie huwelijk wordt voltrokken tijdens een originele, levendige en vooral superpersoonlijke trouwceremonie. Zo één die je de rest van je leven bijblijft; een echte Levensceremonie.

Samen creëren we een bijzonder begin van jullie bruiloft, waarmee je gelijk je huwelijk een sterke start geeft.

Met liefde,

Daphne

Samen jullie liefde vieren

Als celebrant (trouwambtenaar &  ceremoniespreker) trouw ik jullie graag anders-dan-anders; betekenisvol trouwen in een eigentijds jasje. Een inspirerende viering van jullie liefde, plus een mooie bekrachtiging van jullie verbinding met elkaar.

Jullie huwelijk wordt voltrokken tijdens een originele, levendige en vooral superpersoonlijke trouwceremonie. Zo één die je de rest van je leven bijblijft; een echte Levensceremonie.

Samen creëren we een bijzonder begin van jullie bruiloft, waarmee je gelijk je huwelijk een sterke start geeft.

Met liefde,

Daphne

Jullie trouwceremonie, compleet op maat
Gezamenlijk stemmen we alle mogelijkheden (en er kan heel veel) met elkaar af. Niks standaard, maar op zo’n manier dat alles goed voelt voor jullie. Zo begint de voorpret al bij onze voorbereiding en weet je zeker dat de ceremonie helemaal bij jullie past. Mijn doel is om de huwelijksvoltrekking helemaal te laten aansluiten op jullie dromen – en meer. Kijk hieronder hoe andere bruidsparen dat beleefden.

Alvast inspiratie opdoen voor jullie trouwceremonie?

Trouwen op maat
Gezamenlijk stemmen we alle mogelijkheden (en er kan heel veel) met elkaar af. Niks standaard, maar op zo’n manier dat alles goed voelt voor jullie.

Zo begint de voorpret al bij onze voorbereiding en weet je zeker dat de ceremonie helemaal bij jullie past.

Mijn doel is om de huwelijksvoltrekking helemaal te laten aansluiten op jullie dromen – en meer. Kijk hieronder hoe andere bruidsparen dat beleefden.

Alvast inspiratie opdoen voor jullie trouwceremonie?

Wat zijn jullie trouwwensen?
Binnen of buiten, in het binnen- of buitenland; elke huwelijksvoltrekking is uniek. Met de vorm, verhaal en verbinding waar jullie je prettig bij voelen. Vinden jullie een compacte ceremonie met ‘n toptoespraak al heel mooi? Willen jullie het compleet maken met een origineel ceremonie-ontwerp plus een herinneringsboekje? Of gaan jullie voor de royale trouwceremonie met meer bezinning? We ontdekken het samen. Tijdens een vrijblijvende ontmoeting bespreken we jullie wensen, welk type trouwceremonie daarbij past en… of ik bij jullie pas.

Krijg je al zin om samen te brainstormen over jullie trouwceremonie?

Jullie trouwwensen
Binnen of buiten, in het binnen- of buitenland; elke huwelijksvoltrekking is uniek. Met de vorm, verhaal en verbinding waar jullie je prettig bij voelen.

Vinden jullie een toptoespraak al heel mooi? Willen jullie ook een origineel ceremonie-ontwerp plus een herinneringsboekje? Of gaan jullie voor meer bezinning?

We ontdekken het samen. Tijdens een vrijblijvende ontmoeting bespreken we jullie wensen, welk type trouwceremonie daarbij past en… of ik bij jullie pas.

Krijg je al zin om samen te brainstormen over jullie trouwceremonie?

Of vier jullie herbevestiging!

Ben je al getrouwd en wil je juist jullie huwelijksjubileum heel speciaal vieren? Kies dan voor een Levensceremonie als herbevestiging (misschien ken je het als ‘n vow renewal); een mooie manier om samen stil te staan bij wat jullie al die jaren dichter bij elkaar heeft gebracht, sterker heeft gemaakt als stel, om daarna het feestgedruis te laten losbarsten.

Of ‘n herbevestiging

Ben je al getrouwd en wil je juist jullie huwelijksjubileum heel speciaal vieren? Kies dan voor een Levensceremonie als herbevestiging (misschien ken je het als ‘n vow renewal).

Een mooie manier om samen stil te staan bij wat jullie al die jaren dichter bij elkaar heeft gebracht, sterker heeft gemaakt als stel, om daarna het feestgedruis te laten losbarsten.

R

Een Levensceremonie, past dat bij jullie?

Jullie houden van het leven, van elkaar. Jullie zijn romantisch (althans, één van jullie…), maar tegelijkertijd ook realistisch genoeg om te weten dat het leven niet alleen rozengeur & maneschijn is. Sterker nog, samen hebben jullie het nodige meegemaakt. En juist daarom nemen jullie je liefde niet voor vanzelfsprekend.

Dat intense gevoel, die verbinding, wil je vieren – met iedereen die je lief is om je heen. En dan niet met een standaardceremonie vol clichés, maar op een speciale manier die net zo uniek is als jullie liefde: in een vorm die helemaal klopt, met een verrassend verhaal en diepgang die je raakt… en die iedereen zich nog lang zal heugen omdat het zó mooi was.

Voel je een “ja”?
Dan is een Levensceremonie echt iets voor jullie.

Nieuwsgierig wat jullie ceremonie een Levensceremonie maakt?

Q

Wanneer past zo'n trouwceremonie niet?

Voel je je veiliger als de toespraak alleen over jullie hobby’s en relatiegeschiedenis gaat? Krijg je ‘t bij het idee van enige diepgang al benauwd? Wil je liever geen moeite doen om de ceremonie echt speciaal te maken? Of vind je de huwelijksvoltrekking gewoon niet zo belangrijk, omdat al je aandacht gaat naar het feest? Dan past een Levensceremonie niet echt bij jullie.

Tegelijk heeft die huwelijksvoltrekking wél grote invloed op jullie feest: als je de bruiloft start met een geweldige trouwceremonie, heb je meteen een krachtige kick-off voor de rest van de dag. Je neemt dat geweldige gevoel mee naar het feest, jullie én alle gasten zijn helemaal ‘ready to party’!

 Sowieso stemmen we samen vooraf alles met elkaar af. Zo houd je altijd zelf de regie, met mij als jullie trouwadviseur.

Eerst weten wie jullie trouwceremonie (bege)leidt?

Bijzonder leuk én betekenisvol

“We wilden graag een unieke ceremonie, om heel bewust stil te staan bij al het moois dat we samen delen. Niet religieus, maar wel met wat diepgang. En het liefst ook nog met humor, dat was best even zoeken. Gelukkig vonden we die combinatie in Daphne. Ze vertaalde onze wensen en emoties naar een te gekke ceremonie. Het was bijzonder leuk én betekenisvol tegelijk. Het kan dus wel!

Maurice & Renate

Persoonlijk & oprecht

“Daphne is fantastisch – ze leidde met gemak en veel charme onze meertalige ceremonie: Franse en Friese familie, in Amsterdam met een internationaal gezelschap. Iedereen kon meegenieten door Daphnes professionele aanpak! Het was persoonlijk, grappig, emotioneel en vooral oprecht.”

Jean-Philippe & Marjella

Fantastisch met een knipoog

“We hadden gelijk een goede klik en hebben geen moment getwijfeld; Daphne ‘ziet’ de mensen die voor haar zitten, maakt tijd om je te leren kennen, en weet dit ontzettend goed over te brengen tijdens haar fantastische speech. En dat ook nog eens in vloeiend Engels, met een knipoog. Helemaal passend bij onze karakters en wensen.”

Frietjoff & Ineke

We hebben het er nog over...

“Het waaide enorm hard op het strand, maar we hadden alleen oor voor de geweldige toespraak. Het was erg persoonlijk, grappig en soms ontroerend. We hebben het er nu nog over.”

Martijn & Maartje

Ons sprookjeshuwelijk

“Daphne heeft een hele overtuigende ceremonie neer weten te zetten, boordevol emotie. Het was een fantastisch samenspel van voordracht en live muziek, een echt sprookjeshuwelijk.”

Niels & Yvonne

Heel warm gevoel

“Wij zeiden JA in de Belgische Ardennen. Stijlvol en in een ontspannen sfeer bracht Daphne ons hele verhaal. Haar blije aanwezigheid heeft onze trouwdag echt gemaakt, we hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Als we aan onze bruiloft terugdenken, dan is de trouwceremonie zeker één van de hoogtepunten. Dat zal ons altijd ‘n heel warm gevoel blijven geven.”

Christian & Jessica

Liefdevolle herbevestiging

“Onze bruiloft, tien jaar geleden, was eigenlijk niet zoals we dat graag wilden. Daarom kozen we voor een herbevestiging. Daphne heeft ons een prachtige ceremonie gegeven, die perfect bij ons pastte en de situatie waarin wij verkeren. Een liefdesviering waarin alles er mocht zijn, en die ons altijd zal bijblijven.

Dirk & Marcia (en Lieve)

Nog nooit meegemaakt

“We wilden graag in Nederland trouwen, op een hele unieke manier. Dat is gelukt…  Zo’n persoonlijke, intieme en boeiende ceremonie hadden we (en onze Duits/Amerikaanse gasten) nog nooit meegemaakt!”

Torsten & Allyson

Verrijking van onze dag

“Daphne luisterde altijd aandachtig en was echt oprecht geïnteresseerd. De ceremonie zelf was echt een verrijking voor onze dag! Naderhand vertelde bijna elke gast ons hoe mooi en persoonlijk ze ons liefdesverhaal onder woorden had gebracht.

Bernd & Ilse

Verbaasde gasten

“Het is alweer een tijdje geleden sinds onze bruiloft, maar we denken nog steeds terug aan de prachtige ceremonie. Onze vrienden en familie vonden het geweldig, ze waren verbaasd over hoe gepersonaliseerd het was. Dit alles dankzij Daphne, ze heeft ontzettend haar best gedaan om het enorm speciaal te maken. En dat was het zeker!”

Peter & Caitlin

Emotioneel & mooi moment

“Wij hebben echt een geweldige ceremonie gehad, een emotioneel en mooi moment. Daphne zorgt dat ze je echt leert kennen. Dit komt dan ook meer dan terug in haar speech. Ook geeft ze goede tips, dingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben. Dit heeft de dag nog makkelijker gemaakt. Daphne is een aanrader!

Michiel & Tinou

Hele grote verrassing

“Heel dankbaar waren wij voor Daphnes enorme flexibiliteit, aangezien we het binnen 2 weken moesten regelen. Het was een hele grote verrassing voor onze gasten, die ze heel natuurlijk meenam in de bijzondere ceremonie. Mede daardoor is het voor ons een onvergetelijke dag geworden !

Dennis & Evalien

Pakkend verhaal

Op onze dag werd ons liefdesverhaal verteld, waarbij iedereen betrokken werd. Zelfs onze gasten zaten daar met een lach en traan. Na afloop mochten wij de complimenten ontvangen: wat was Daphne goed zeg! Leuke vrouw, heb me geen moment verveeld, pakkend verhaal. Hoe hebben jullie dat geregeld? Nou, op deze manier dus, van harte aanbevolen!

Maarten & Mariska

Het was een feest!

“Best een uitdaging, om al die drukke Argentijnse gasten en nuchtere Hollanders geboeid te houden tijdens de trouwceremonie. Daphne kreeg het voor elkaar, en hoe! Wat hebben we gelachen, en wat waren we geraakt. Het was een feest van begin tot eind!

René & Lucía

Volop stralen

De gesprekken die we met Daphne hebben gehad zijn bijzonder geweest. Jeetje, wat hebben we toch al best veel meegemaakt met elkaar en kijk hoe oprecht gelukkig we samen zijn. De ceremonie was prachtig mooi, het enige dat wij konden was volop stralen. Ook onze gasten vonden het een mooi persoonlijk verhaal. Zelfs de fotograaf kon het niet droog houden 😉.

Dorus & Lenneke

Nog meer reacties lezen?

Op de website van ‘The Perfect Wedding’ vind je nog meer ervaringen van bruidsparen, plus hun beoordeling van Levensceremonie.

u

Klinkt mooi, zo'n Levensceremonie, maar...

Verbinding, diepgang, emoties vertalen… wordt dat niet te zwaar of zweverig? – vraag je je misschien af. Laat me je geruststellen: ik heb een goed gevoel voor humor en sta stevig met beide voeten (wel het liefst op mooie hakken) op de grond.

Wat een Levensceremonie anders maakt dan een normale huwelijksvoltrekking, is dat het verder gaat dan een persoonlijke plechtigheid alleen – het is een feest van jullie liefde, en nog veel meer dan dat. Het zet de sfeervolle toon voor jullie bruiloft en zorgt voor een prachtig nieuw begin, voor jullie als echtgenoten.

Twijfel je over welke soort trouwceremonie het beste aansluit op jullie wensen? Ik adviseer jullie graag daarover, samen stellen we jullie ideale trouwceremonie samen.

Wil je meer weten? Zie de meest gestelde vragen onderaan of:

Jullie garantie

Mijn jarenlange ervaring, creativiteit en inlevingsvermogen zet ik graag in om van jullie trouwceremonie een onvergetelijke ervaring te maken. Sinds 2008 heb ik ruim 500 ceremonies begeleid – en elke blijft bijzonder en uniek.  

Ik ervaar het als een groot voorrecht én verantwoordelijkheid om jullie huwelijksvoltrekking te mogen verzorgen. Die eervolle taak neem ik dan ook heel serieus. Onze voorbereidingen samen zijn juist ongedwongen en ontspannen, net als de levendige trouwceremonie zelf.

Voor alle zekerheid regel ik een professionele collega van TOPtrouwambtenaren, die back-up staat voor jullie grote dag. Zo ben je verzekerd van een kwaliteitsceremonie die altijd doorgaat!  

Benieuwd naar mijn werkervaring, of zien wat voor type ik ben?

jaar ervaring als celebrant

talig: Nederlands & Engels (delen fr/du)

nationaliteiten verbonden

GEMIDDELDE BEOORDELING

Al een trouwdatum geprikt?

Goed om te weten: net als je trouwlocatie, fotograaf en eventuele weddingplanner (of professioneel ceremoniemeester) heb ook ik ruimte voor één bruidspaar per dag.

Sterker nog: om jullie optimale kwaliteit te kunnen garanderen, verzorg ik maximaal twee ceremonies per week. Zo kan ik alle aandacht, energie en enthousiasme geven die jullie verdienen!

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Trouwdatum geprikt?

Goed om te weten: net als je trouwlocatie, fotograaf en eventuele weddingplanner (of professioneel ceremoniemeester) heb ook ik ruimte voor één bruidspaar per dag.

Sterker nog: om jullie optimale kwaliteit te kunnen garanderen, verzorg ik maximaal twee ceremonies per week. Zo kan ik alle aandacht, energie en enthousiasme geven die jullie verdienen!

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

vragen & antwoorden

Waar, wanneer & hoe vindt de ceremonie plaats?

Je kunt uiteraard trouwen in het gemeentehuis, maar tegenwoordig ook op die te gekke trouwlocatie; van kasteel tot strand, binnen of buiten, in het binnen- of buitenland. De dag en tijd is helemaal aan jullie, je kunt zelfs ‘s avonds trouwen!

Ook kun je kiezen of je officieel (voor de wet) of ceremonieel (bevestiging van jullie liefde) trouwt. De ceremonie zelf is helemaal op maat gemaakt; samen selecteren we welke elementen, en in welke volgorde, de huwelijksvoltrekking tot jullie droomceremonie maakt.

Wil je graag samen sparren over jullie trouwceremonie? Plan dan hier een vrijblijvend ontdekgesprek in.

Wat is jouw rol als celebrant?

Jullie droomceremonie, die help ik graag te realiseren. Heb je geen flauw idee hoe zo’n huwelijksvoltrekking eruit zou kunnen zien? Ook dan inspireer ik graag met allerlei creatieve ideeën en originele opties – aan jullie om de beslissen wat goed voelt. Tijdens onze voorbereidingen zijn jullie dan ook de regisseur, en ik jullie persoonlijk trouwadviseur.

Tijdens jullie bruiloft zelf ben ik juist de regisseur en leid de ceremonie in goede banen – vakkundig, in een tegelijk ontspannen en levendige sfeer. Compleet met een prachtig verhaal. Het enige dat jullie hoeven te doen, is genieten van al het moois dat jullie horen. En ben je zenuwachtig? Dan stel ik je graag gerust, zodat je vol vertrouwen je schouders kan laten zakken. Zo komt alles optimaal binnen!

Meer weten? Lees hier over de Levensceremonie-methode en wat nu eigenlijk een celebrant is.

Wat is het verschil met een trouwambtenaar?

Een celebrant is ook trouwambtenaar, maar niet iedere trouwambtenaar is een celebrant. Het woord zegt het al: celebrant komt van ‘celebrate’. Ik help de liefde te vieren op belangrijke momenten in je leven. Als verbindingsbevoegd trouwambtenaar bij huwelijk én als gediplomeerd ritueelbegeleider bij geboorte en afscheid.

Deze combinatie (samen met mijn communicatieachtergrond) maakt me een zeer ervaren ceremoniespreker. Het zorgt er ook voor dat ik raad weet met gevoelige situaties of dierbaren die jullie missen; met mooie woorden, of een raak ritueel. En als celebrant ga ik nog verder dan dat; boven alles creëer ik graag verbinding, tussen jullie én al jullie gasten.

Wil je brainstormen over zo’n bijzondere trouwceremonie? Plan dan hier een vrijblijvend ontdekgesprek in.

Heb je een andere vraag?

In de gratis trouwgids vind je nog veel meer informatie. Vraag ‘m aan via het contactformulier. Wil je liever gelijk antwoord? Vul dan daar je vraag in en ik reageer zo snel mogelijk. Bellen kan natuurlijk ook via 06 525 509 27.

Ook inspirerend trouwen?

Willen jullie dat bijzondere begin van jullie bruiloft? Plus die sterke start van jullie huwelijk? En ben je benieuwd of we ‘n wederzijdse klik hebben? Wees welkom voor een vrijblijvend ontdekgesprek.

Bij mij thuis of online verkennen we jullie wensen, deel ik allerlei trouwtips en brainstormen we over jullie ceremonie. 

Inspirerend trouwen?

Willen jullie dat bijzondere begin van jullie bruiloft? Plus die sterke start van jullie huwelijk? En ben je benieuwd of we ‘n wederzijdse klik hebben?

Wees welkom voor een vrijblijvend ontdekgesprek.

Bij mij thuis of online verkennen we jullie wensen, deel ik allerlei trouwtips en brainstormen we over jullie ceremonie.