JULLIE TROUWAMBTENAAR

Daphne van den Boogaard

Jullie trouwambtenaar: daphne van den Boogaard

Samen een écht persoonlijke ceremonie creëren? Dat vraagt om een wederzijdse klik en onderling vertrouwen.

Wel zo fijn als je weet wie jullie gaat helpen de liefde te vieren. Graag geef ik je een uitgebreide blik op mijn leven, zodat je me alvast beter kunt leren kennen. Aan jou de keuze op welk vlak, klik op je keuze:


Persoonlijk

Warm en gevoelig. Nieuwsgierig, creatief en betrokken. Ongeduldig met apparaten, geduldige luisteraar. Moeder, (schoon)zus, dochter, echtgenote, vriendin. Overlever en belever. Dol op films, theater, yoga, roeien, manliefs latte macchiato en pure chocola. Ik ben het allemaal, en meer… 


Professioneel

Na het verlangen om vanuit m’n hart te werken, zorgde een ingrijpende gebeurtenis voor verdere verdieping. Vakwerk met hart én ziel. Alles wat ik heb beleefd, geleerd en gedaan komt mooi samen in mijn missie: mensen met elkaar verbinden en zo de liefde te versterken.


Publiciteit

Van radio, tv, in tijdschriften tot op een scheurkalender: met liefde vertel ik dat er een mooi alternatief is voor een doopdienst, dat je trouwceremonie heel inspirerend kan zijn, of hoe je het afscheid van je dierbare een bijzondere invulling kan geven. Dankbaar om dat te kunnen delen!

MEDIA BIO

Daphne van den Boogaard is celebrant: een professional die persoonlijke ceremonies ontwerpt, schrijft en leidt op belangrijke momenten in je leven. Als verbindingsbevoegd trouwambtenaar voltrekt zij huwelijken sinds 2008. In haar rol van ceremoniespreker en gediplomeerd ritueelbegeleider verzorgt Daphne ook geboorte- en afscheidsceremonies.

Daphne werkt voor en nauw samen met aanstaande bruidsparen, kersverse ouders en nabestaanden die hun levensmoment heel bewust willen beleven. In die zin wordt Daphne ook wel ‘dominee van de liefde’ genoemd. ‘Samen de liefde vieren’ is dan ook haar motto.

Daphne houdt van zoet, maar heeft ook het zure van het leven geproefd. Is gek op verhalen, in welke vorm dan ook. Luistert tussen de regels door, voelt aan, vindt rake woorden en inspireert tijdens de ceremonie. Deze is compleet maatwerk, waarbij vorm, verhaal & verbinding optimaal op elkaar zijn afgestemd volgens de Levensceremonie-methode©.

Ook in het bedrijfsleven creëert Daphne verbinding; als dagvoorzitter, moderator & presentator. Daarnaast is zij actief als redacteur en voice-over.

Daphne is aangesloten bij:

MEDIA BIO

Daphne van den Boogaard is celebrant: een professional die persoonlijke ceremonies ontwerpt, schrijft en leidt op belangrijke momenten in je leven.

Als trouwambtenaar voltrekt zij al ruim 15 jaar huwelijken. In haar rol van ceremoniespreker en ritueelbegeleider verzorgt Daphne ook geboorte- en afscheidsceremonies.

Elke ceremonie is maatwerk, waarbij vorm, verhaal & verbinding optimaal op elkaar zijn afgestemd volgens de Levensceremonie-methode©.

Door de combinatie van humor & diepgang wordt Daphne ook wel ‘dominee van de liefde’ genoemd. ‘Samen de liefde vieren’ is dan ook haar motto.

In het bedrijfsleven verbindt Daphne als dagvoorzitter, moderator & presentator. Ook is zij actief als redacteur en voice-over.

Daphne is aangesloten bij:

Wil je persoonlijk kennismaken?

Weet je nu al genoeg en voelt het goed? Wees welkom voor een vrijblijvend ontdekgesprek. Bij mij thuis of online verkennen we jullie wensen, ervaren we of die wederzijdse klik er is en brainstormen we over jullie ceremonie.