wat is een levensceremonie?

viering vol vorm, verhaal & verbinding

wat is een levensceremonie?

viering vol vorm, verhaal & verbinding

Samen creëren we een prachtige ceremonie, die helemaal bij jullie past.
Wat een levensceremonie anders-dan-anders maakt, is de combinatie van deze drie elementen:

VORM

Tijdens onze voorbereidingen luister ik graag naar jullie plannen. Al meedenkend inspireer ik met allerlei ideeën, tips en adviezen. Als ‘regisseur’ bepalen jullie wat bij je past. Zo komen we samen tot de unieke vorm van jullie ceremonie.

VERHAAL

En dan de inhoud; zoveel meer dan alleen een terugblik op het verleden. Met een journalistieke aanpak vertel ik jullie verhaal vanuit meerdere perspectieven; voor een veelzijdige, verrassende toespraak die iedereen boeit én bijblijft.

VERBINDING

Tijdens de ceremonie leid ik alles in goede banen, in een ontspannen sfeer. Het warme contact met jullie en de gasten zorgt voor een bijzondere ceremonie waarbij iedereen zich betrokken voelt; optimale verbinding.

Het resultaat?
Allesbehalve een standaard viering. Wel uniek, supermooi en helemaal jullie. Tijdens jullie levensceremonie komt alles samen, precies zoals je het voor je zag (en meer). Samen vier je de liefde; een bijzondere belevenis en tegelijk een onvergetelijke herinnering voor later.

Krijg je al zin om vrijblijvend te brainstormen over jullie levensceremonie?

Maatwerkceremonie

Of het nu bij geboorte, huwelijk of afscheid is, jullie levensceremonie is altijd volledig op maat gemaakt. Ervaar je een ander belangrijk levensmoment, dat je graag bewust wil beleven?

Ga je samenwonen, verhuizen of emigreren? Hebben jullie een kindje geadopteerd? Liever niet trouwen, maar wel een liefdesviering? Of goed uit elkaar gaan met een scheidingsceremonie?

Graag luister ik naar je verhaal en je wensen. Samen verkennen we (vrijblijvend) de mogelijkheden voor die speciale gebeurtenis.

 

Wie is jullie celebrant?

Een speciale ceremonie, op een heel belangrijk moment in je leven. Dat laat je niet aan het toeval over. Je wilt dat toevertrouwen aan iemand die inlevend, betrokken en professioneel tegelijk is.

En het belangrijkste: het moet goed voelen, zodat je er samen iets onvergetelijks van kan maken.